Je winkelwagen is leeg

De BillieBin past bij elke leefstijl!

Je wilt graag de kunst van het composteren leren, je houdt van het milieu en je wilt mooie, gezonde planten die je blij maken? Of je zoekt gewoon een eenvoudige en praktische manier om van je gft-afval af te geraken? Dan is de BillieBin ongetwijfeld iets voor jou! Lees hieronder de gebruikservaringen van onze klanten en waarom zij kiezen voor de BillieBin.

Aangezien de gft-bak vrij duur is, kwam de BillieBin als geroepen.
Vanaf het voorjaar begin ik veel in mijn tuin te werken en dit brengt natuurlijk ook veel tuinafval met zich mee. Aangezien de gft-bak vrij duur is, kwam de BillieBin als geroepen. Ik kan er zowel mijn onkruid, bloemen, takjes en bladeren in kwijt en mijn vrouw haar keukenafval. Een zeer goedkope oplossing die levenslang mee zal gaan en milieuvriendelijk is.
Aangezien de gft-bak vrij duur is, kwam de BillieBin als geroepen
Johan
Sinds we de BillieBin aangekocht hebben, kunnen we ons afval beter sorteren.
Door ons druk leven hebben we niet altijd de tijd om al ons afval te sorteren. Toch proberen we zoveel mogelijk te denken aan het milieu en ons steentje hieraan bij te dragen maar dit was in het verleden niet altijd makkelijk. Sinds we de BillieBin aangekocht hebben, kunnen we ons afval beter sorteren wanneer we er tijd voor hebben en hoeven we geen rekening meer te houden met de afhaling van de gft-bak.
Sinds we de BillieBin aangekocht hebben, kunnen we ons afval beter sorteren
Bert

Koop nu de BillieBin en ontdek net als je voorgangers waarom zij deze afvalverslinder niet meer kunnen missen.

De groene lekkerbek
voor jouw keukenafval!

 de groene lekkerbek voor jouw tuinafval!